İstiklal Marşı’mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

22.03.2023 79

İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz program ile kutlandı ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY anıldı. Mehmet Akif ERSOY tarafından 20 Şubat 1921'de "Kahraman Ordumuza" başlığıyla yazılan ve Türk Milletine hediye edilen büyük Türk Milletinin vatan ve millet sevgisini, hürriyet ve istiklal tutkusunu, başarma azmi ve iradesini vurgulayan bu kutlu eserin kabul ediliş hikayesi hazırlanan tören ile tüm öğrencilerimize anlatıldı. Programda ayrıca İstiklal Marşını okuma yarışma birincilerimiz Anasınıfından Öykü ÇOBAN, ve İlkokulumuzdan Asya Nur AÇAN ile Tuna ALAÇİÇEK'e madalyaları verildi. Gerenkova İlkokulu olarak öğrencilerimizi kutluyor ,İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha saygıyla anıyoruz.

22-03-202322-03-202322-03-2023